LeBron James, Rick en Morty komen naar Multiversus

LeBron James, Rick en Morty komen naar Multiversus

Er zijn drie nieuwe personages voor Multiversus aangekondigd: basketballer LeBron James en het duo Rick en Morty.

Dat hebben Warner Bros. Games en ontwikkelaar Player First Games aangekondigd. LeBron James is gebaseerd op zijn evenbeeld uit Space Jam. Hij gebruikt dan ook diverse basketbalmoves om tegenstanders te verslaan. Hij komt meteen beschikbaar wanneer de open bèta van Multiversus begint op 26 juli.

Rick en Morty komen natuurlijk uit de gelijknamige tekenfilmserie. Rick kan onder andere zijn portalgeweer gebruiken en Meeseeks oproepen, terwijl Morty allerlei countermoves en projectielen gebruikt. Morty komt beschikbaar wanneer het eerste seizoen van de game begint op 9 augustus, Rick komt op een later moment in het eerste seizoen.

De bèta komt vanaf 26 juli - aanstaande dinsdag - voor iedereen beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Er is volledige cross-play aanwezig. Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rick and Rick

0
test

@TommyVercetti Pickle Rick baby!!

0
test

@Vambier SQUANCHING!!!

0

Aanbevolen voor jou