Laatste week Halloween Pass 2 in Red Dead Online

Laatste week Halloween Pass 2 in Red Dead Online

Deze week is de laatste kans voor spelers van Red Dead Online om de Halloween Pass 2 te ontgrendelen. Daarnaast zijn er diverse kortingen en dubbele beloningen.

Alle deelnemers van Overrun krijgen tot en met 22 november dubbele RDO$ en XP. Verzamelaars kunnen bij Madam Nazar terecht voor Collector Set Sales met extra Role XP en vijftig procent meer RDO$. Zij geeft ook dikke kortingen op diverse spullen, zoals de Collector’s Bag, Refined Binoculars en de Pennington Field Shovel. Deelname aan het Condor Egg Free Roam-evenement levert 25 procent extra geld en XP op.

De inwoners van Strawberry en Fort Mercer hebben hulp nodig om stand te houden tegen een aanval van gewapende indringers. Dappere spelers kunnen dubbele XP verdienen door Strawberry te verdedigen van 9 tot 15 november en Fort Mercer van 16 tot 22 november. Spelers die Call to Arms spelen, krijgen 2.000 Club XP.

Deze week zijn de laatste dagen van de Halloween Pass 2. Het seizoen eindigt op 22 november. Alle bezitters van de pas krijgen twee shirts en 2.000 club XP. In plaatselijke Stables is er korting op de Collector's Saddle Bag en alle Criollo Paarden. Alle Fast Travel-kosten zijn tot 22 november kwijtgescholden. Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 23 november verbinden met Prime Gaming, krijgen een gratis accessoire en vijftig korting op geselecteerde Multi-Horses.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou