Laatste content update voor Marvel's Avengers uitgebracht

Laatste content update voor Marvel's Avengers uitgebracht

Crystal Dynamics zet na 30 september de ondersteuning stop

Crystal Dynamics heeft de laatste content update voor Marvel's Avengers uitgebracht.

Via de update worden "bijna alle" cosmetische items gratis gemaakt. Het gaat om outfits, emotes, takedowns en naamplaatjes. Alle items die via de campagne werden ontgrendeld of via de Cosmetic Vendor gekocht werden, moeten nog wel op dezelfde manier vrijgespeeld worden.

Daarbij wordt alle premium currency van spelers omgezet naar in-game materialen. Alle Hero's Catalysts en Fragment Extractors zijn verwijderd. In plaats daarvan zit er een permanente 1,5x-multiplier op verdiende Fragments en XP. 

Tot slot ontvangen mensen die voor 1 april minstens een Trophy of Achievement in de game hebben vrijgespeeld, een speciale Iron Man Variable Threat Response Battle Suit-outfit. De meeste andere aanpassingen draaien om oplossingen voor bugs, zo valt in de patch notes te lezen.

Eerder liet de ontwikkelaar al weten dat deze laatste update er aan kam, omdat men op 30 september de ondersteuning van de game officieel eindigt. Daarna kan de game nog wel via singleplayer en multiplayer gespeeld worden, maar problemen die zich dan in de game voordoen worden mogelijk niet meer opgelost.

Toen Marvel's Avengers in september 2020 uitkwam, was Crystal Dynamics nog van Square Enix, maar inmiddels is de studio verkocht aan Embracer Group. De studio werkt op dit moment aan de reboot van Perfect Dark en een nieuwe Tomb Raider-game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"permanente 1,5x-multiplayer" ???.. Of moet dit multiplier zijn? :P

0
test

@Markus88 Correct :P

0

Aanbevolen voor jou