Laatste Battlefield 2042-update van het jaar komt vandaag uit

Laatste Battlefield 2042-update van het jaar komt vandaag uit

In de loop van vandaag verschijnt de laatste Battlefield 2042-update van het jaar.

De update moet onder andere de registratie van de impact die kogels maken verbeteren. Ook wordt er een bug opgelost waarbij spelers onzichtbaar worden voor vijanden.

Verder moet de update de sterkte van kanonnen op voertuigen verminderen, moet het makkelijker worden voor Xbox-gamers om cross-play uit te zetten en zijn diverse verbeteringen aan de audio gedaan.

Dice liet weten dat update 3.1 de laatste update is voor de feestdagen. "Onze teams lasten eind deze maand een pauze in en keren volgend jaar met frisse ogen terug om naar het eerste seizoen toe te werken."

Lees hier de volledige patch notes.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gekocht voor mezelf en een vriend van me. Slechts 1x gespeeld en vond het echt troep! Moest lang lopen om weer in de actie te komen, alle voertuigen zijn snel bezet en waar is de fun factor? Totaal niet onder de indruk van de graphics, dat zelfs op een XSX met een oled...

0
test

@GangstaLean niet dat ik de game echt super goed vind, maar het probleem wat je omschrijft met het lange lopen voordat je in actie kan komen is voornamelijk even aan de maps wennen zodat je weet waar je moet zijn. Als je de maps eenmaal kent, dan komt dat bijna niet meer voor :).

0
test

Al meer nieuws over XP in portal/PVE modes? Dit is voor mij de reden dat ik BF2042 al weken niet heb aangeraakt... blijf tot nu toe wel World War 3 spelen, ook buggy maar de gameplay is tenminste goed uitgedacht en de maps spelen lekker weg.

0

@MelvinChowder XP in de "Featured" modes (die op de hoofdpagina van Portal) hebben normale XP zoals in All-out warfare. Alle andere Portalservers hebben weer xp, maar het is wel aangepast. Er zit nu een XP-cap per minuut op om xp-farm servers tegen te gaan (eerst was het een XP cap per match die ook nog eens heel laag was). Ze hebben die xp-cap per minuut best hoog staan. Mijn ervaring is dat je nu in Portal net zoveel xp kan verdienen als in normale All-out warfare potjes. Het enige dat Portal nu nog mist tov van AOW zijn de ribbons.

0
test

@Gertjun Fijn om te horen dat de XP weer (gedeeltelijk) terug is gebracht naar Portal. Jammer dat de ribbons niet worden uitgedeeld na elke match in Portal, dit is een hoop extra XP dat je misloopt.

0

Aanbevolen voor jou