Update: kijk hier om 23:00 uur naar de Silent Hill-stream

Update: kijk hier om 23:00 uur naar de Silent Hill-stream

Konami gaat aanstaande woensdag "de laatste updates rondom de Silent Hill-serie" onthullen.

Dat doet het bedrijf tijdens een digitaal evenement dat om 23:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden. Er is tevens een teaser website online geplaatst met een timer die afloopt, van waaruit de livestream straks is te zien.

Details over wat er precies getoond gaat worden zijn er nog niet, maar acteur Elijah Wood - onder andere bekend van de The Lord of The Rings-filmtrilogie - heeft Konami's aankondiging geretweet. Het is dan ook waarschijnlijk dat Wood in een toekomstige Silent Hill-game of -film zal verschijnen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over nieuwe Silent Hill-producten en art director Masahiro Ito bevestigde in 2020 al dat hij aan een nieuw project werkte. In Zuid-Korea kreeg een product genaamd Silent Hill: The Short Message een leeftijdsclassificatie. Christophe Gans, de regisseur van de Silent Hill-film, zou een script hebben geschreven voor een nieuwe live action-productie. The Medium-ontwikkelaar Bloober Team wordt vaak genoemd als het gaat om een mogelijke nieuwe Silent Hill-game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Pachinko. Pachinko everywhere.

0
test

PS5 console exclusive, let’s go!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Er zijn ook weinig games aangekondigd... Buiten de Final Fantasy games om, is het tot nu toe inderdaad Spider-Man 2 dat de grote hitter is voor 2023. Toch weten wij dat bijvoorbeeld Bluepoint al een tijdje werkt aan iets origineels.

0
test

@Snoop213 Als je weet hoeveel studios Sony heeft, hoeveel teams ze per studio hebben en welke in de afgelopen 2 jaar nog geen game hebben gereleased, dan weet je dat er meer dan genoeg aan zit te komen. Microsoft heeft feitelijk projecten aangekondigd die 4/5 jaar weg zijn of misschien zelfs langer zoals bv TES. Hype creeren maar eigenlijk niet de garantie kunnen geven of een bepaalde game ooit uit komt, wordt gecanceld of weer een reboot krijgt omdat de ontwikkeling niet vlekkeloos gaat, zoals we al bij Rare zagen die feitelijk niet wisten wat Ever Wild voor game zou moeten worden. Ik heb je nu al 2x keer deze narrative zien posten, wat op niks gebaseerd is.

0

Aanbevolen voor jou