Konami noemt lanceringsversie eFootball 'min of meer een demo'

Konami noemt lanceringsversie eFootball 'min of meer een demo'

De versie van eFootball die deze herfst uitkomt is volgens uitgever Konami min of meer een demo.

Op Twitter beantwoordde Konami enkele veelgestelde vragen over de aankomende voetbalgame. Eén van de vragen was, volgens de uitgever zelf, of de lanceringsversie - die free-to-play is - een demo is. "Op veel manieren is dat inderdaad het geval. We willen dat mensen zo snel mogelijk hands-on kunnen met eFootball, dus lanceren we met een gelimiteerd aantal teams en modi. Exacte details volgen."

Vorige maand kondigde Konami aan dat PES voortaan eFootball heet en free-to-play wordt. Op lancering zijn er alleen lokale wedstrijden met teams als Barcelona, Bayern, Manchester United en Juventus gratis beschikbaar. Later in de herfst worden daar ook online toernooien aan toegevoegd. Individuele offline modi - waaronder de Master League - worden na de release als downloadbare content verkocht.

eFootball komt ergens deze herfst uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Op een later moment komt de voetbalgame ook naar iOS en Android.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt echt alsof dit een totale bende gaat worden.

0
test

@alex201 ''limited number of teams''.. hier zijn we dus zo klaar mee. Oooh.. pes wat doe je ons aan.. Heb zo'n voorgevoel dat de die hard pes fans (waar ik mij zelf ook onder schaar) echt hard door het stof moeten..

0
test

Wacht even.. waarom is dit Playstation nieuws?

0
test

ah het is al hersteld.. maar nog niet niet bij Xbox nieuws.. ik kan er maar moeilijk aan wennen.. Iedereen weet toch dat xbox en pes de gouden combinatie is.. niet? Nee niemand..? mensen!! ;-)

0

@kleinekoosjer nou de roots liggen echter bij Nintendo INTERNATIONAL SUPER STARSTAR SOCCER DELUXE. Op de Super Nintendo. Daarna nog op de n64. Waarna konami via goal storm de ps1 binnen wandelde. Toen kwamen de echte gouden jaren met iss pro evolution soccer op de ps1 en PS2. De Japanse Import versies waren echter beter genaamd winning eleven. Pro evolution soccer 3 was de eerste game met een scheidsrechter op de cover Colina. In mijn ogen was pes3 de beste Pes ooit

0
test

@kleinekoosjer Dat krijg je dus met dit systeem. Meeste games zijn multi platform dus het is sowieso al stom om het te willen verdelen per platform.

0

Aanbevolen voor jou