Knockout City tien dagen na lancering gratis speelbaar

Knockout City tien dagen na lancering gratis speelbaar

Knockout City is tien dagen na verschijning gratis speelbaar op alle platformen. Dat href="https://www.ea.com/games/knockout-city/news/block-party-free-ten-day-trial?isLocalized=true" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthult </a>Electronic Arts.

De gratis trial wordt verpakt als een 'Block Party'-evenement om de lancering van de game te vieren. De game is vanaf 21 mei tien dagen gratis te proberen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De trefbalgame verschijnt die dag ook op Xbox Game Pass en EA Play.

In Knockout City proberen spelers elkaar in teams van drie of vier knock-out te gooien met een trefbal. Daarbij maken ze gebruik van de arena, misleidingen en speciale vaardigheden.

Op 25 mei gaat het eerste seizoen van de game van start. Ontwikkelaar Velan Studios organiseert op 28 mei daarnaast een toernooi.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Precies dit. Lijkt net click bait. Ook al denk ik dat dat niet de bedoeling is/was.

0
test

@denver Of: Kockout City na lancering tien dagen gratis te spelen. Voor mij kwam het ook over alsof het na 10 dagen gratis zou zijn.

0
test

Onbegrijpelijk dat deze game niet f2p is, ik verwacht dat deze game net zoals Rocket Arena (nog een wat kleinere MP game gepubliceerd door EA) keihard maar dan ook echt KEIHARD gaat falen en dat je binnen een maand al problemen gaat hebben met dingen zoals een potje vinden.

0
test

@poklaan Klopt ben ik ook bang voor, misschien dat veel mensen het op gamepass oppakken maar ben bang van niet. EA had beter het fortnite model kunnen pakken en dat is gratis en dan via content geld verdienen

0

Aanbevolen voor jou