Kingdoms of Amalur-uitbreiding Fatesworn verschijnt op 14 december

Kingdoms of Amalur-uitbreiding Fatesworn verschijnt op 14 december

Vanaf 14 december is Fatesworn, een uitbreiding voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, verkrijgbaar.

Fatesworn speelt zich af in het nieuwe gebied Gale Crossing. De regio was vroeger een belangrijk punt op handelsroute Sativa Road, maar na verschillende oorlogen zakte de prijs van Sativa Fiber drastisch en verloor de regio aan belang. Toch komen er nog altijd veel reizigers die zo veilig mogelijk door de Eldrith Mountains willen reizen. 

In het nieuwe gebied vindt een compleet nieuw verhaal plaats. Ook is er een nieuwe gameplaymechanic genaamd 'chaos' wat wapens, vijanden en portalen beïnvloedt. De levelcap wordt naar 50 verhoogd. De uitbreiding komt op 14 december uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is niet bekend of de dlc ook naar Switch komt.

Kingdoms of Amalur: Reckoning verscheen oorspronkelijk in 2012 en is ontwikkeld door onder andere The Elder Scrolls-ontwerper Ken Rolston en Spawn-schrijver Todd McFarlane. Re-Reckoning werd ontwikkeld door Kaiko en betreft een remaster met alle voorheen verschenen uitbreidingen. De game is verkrijgbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is zo'n ondergewaardeerde game. Het begin is wat moeizaam, maar het is uiteindelijk een erg goede game waar (in verhouding) weinig mensen van weten.

0
test

@Vogeltje is t de moeite waard aan te slingeren op de ps5? Heb de intro gespeeld maar voelde erg oud aan allemaal. Misschien toch eens doorzetten...

0
test

@Frezzle Zeker weten! ik heb deze vroeger gespeeld maar door problemen met mij grafische kaart deze nooit kunnen uitspelen. ik heb hem nu, zoals jij vraagt aangeslingerd op de PS5 en het is en blijft een hele leuke game. ik ga deze nu zeker op de PS5 wel uitspelen en denk ook de uitbreiding meepakken!!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou