'King Kong en Godzilla komen naar Call of Duty: Warzone'

'King Kong en Godzilla komen naar Call of Duty: Warzone'

Zowel King Kong als Godzilla zouden in de toekomst wel eens naar Call of Duty: Warzone kunnen komen.

Dat claimt journalist Tom Henderson op Xfire. Hij claimt artwork te hebben gezien op Twitter van beide monsters voor Warzone. Vervolgens checkte Henderson het bij zijn eigen bronnen, waaruit bleek dat de artwork echt was.

In één illustratie was te zien hoe King Kong een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog uit de lucht slaat. Een andere illustratie toonde Godzilla die met een blauwe vuurstraal uit zijn mond grondtroepen vernietigt. De artwork was naast andere screenshots van Warzone te zien.

Henderson laat weten dat Activision grootse plannen heeft voor Warzone: de franchise zou, net als Fortnite, veel moeten samenwerken met andere wereldberoemde franchises. De eerste Warzone zou hier technisch gezien echter niet helemaal op voorbereid zijn; dat zou de reden zijn dat Activision later dit jaar een vervolg op Warzone uitbrengt samen met de release van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg hier een beetje 'schoenmaker blijf bij je leest' gevoel van. Moeten alle shooters nu vol met toeters en bellen?

0
test

@MeneerAert Ze ruiken geld he. Maar nee, zou niet nodig moeten zijn, maak gewoon je eigen product, laat je meteen zien wat je creatief waard bent. Nu ook, maar dan in de verkeerde richting.

0
test

Tja monsters in Warzone, ben er geen fan van. Afgelopen kerst was het ook verpest door de Krampus, was even leuk maar de lol was er snel af. Prima als ze het erin gooien, maar dan in een losse mode.

0
test

@Lavandou precies dat! Vaak is de normale Warzone mode ook niet eens te spelen voor alle soorten teams en ben je soms geforceerd plunder ofzo aan het doen. Van mij mogen ze vanalles toevoegen, maar laat me zelf kiezen wat ik wil spelen.

0

Aanbevolen voor jou