Kerstevenement voor Call of Duty: Vanguard en Warzone aangekondigd

Kerstevenement voor Call of Duty: Vanguard en Warzone aangekondigd

Er komt een Kerstevenement genaamd Festive Fervor naar Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone.

Het evenement begint op 17 december en bevat modi, evenementen en beloningen die tot nieuwjaar beschikbaar zijn. In het hoofdevenement moeten spelers diverse uitdagingen voltooien, waarbij dertien items zijn vrij te spelen, waaronder een epic LMG-blueprint.

Een nieuwe modus die tijdelijk speelbaar is in Vanguard, heet Armageddon. Deze modus lijkt een beetje op Drop Zone - spelers moeten een zone verdedigen en zoveel mogelijk care packages veiligstellen. Dat zijn tijdens Festive Fervor kerstcadeaus.

Ook de map Caldara in Warzone krijgt een make-over, waarbij er op het eiland verschillende kerstbomen zijn te vinden. Spelers die binnen een bepaalde radius van deze bomen blijven, maken kans op kerstpakketten met daarin legendarische wapens.

Tot slot is de multiplayer van Call of Duty Vanguard van aanstaande donderdag tot volgende week dinsdag gratis speelbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is dat toch met serieuze first person shooters die constant maar verneukt moeten worden met dit soort dingen? Hou dit soort events gewoon lekker in Fortnite ofzo, maar kunnen we alsjeblieft militaire shooters gewoon militaire shooters laten, of op z'n minst events voorgeschoteld krijgen die nog enigszins relevantie hebben? Ik wil niet zoutig overkomen, maar is dit nou echt wat we willen?

0
test

@geeMc COD is verre van een serieuze FPS, en ze doen al jaren (zolang ik kan herhinneren) al evenementen voor st patrick's day, halloween, kerst enz. Vind het altijd wel leuk dat de sfeer en challenges even anders zijn dan normaal, maarja als je niet van feestdagen houdt dan snap ik dat mensen zich hieraan kunnen irriteren. Houd je van meer realistische games zonder deze kerst "troep", dan kan je beter ARMA, Post Scriptum, Hell let loose, Insurgency of Squad spelen. Die realisme is al lang weg bij COD en momenteel ook bij Battlefield.

0

@geeMc Het maakt mij niet uit dat er events in komen te zitten maar AUB geen historische setting meer voor call of duty als ze dit willen blijven doen.

0

Laat ze eerst de basis eens op orde krijgen, het lijkt helemaal nergens meer op sinds de introductie van de nieuwe map. Ik heb een jaar lang met heel veel plezier warzone gespeeld op een Series S, dit liep perfect en zag er superstrak uit. Maar Vanguard is niet vooruit te branden en lijkt nergens naar. Eergister VG verwijderd en overgestapt op Halo, wat een verademing!

0

@Neue Amen !

0

Aanbevolen voor jou