Keanu Reeves wil Neo of John Wick niet in Mortal Kombat zien verschijnen

Keanu Reeves wil Neo of John Wick niet in Mortal Kombat zien verschijnen

Als het aan acteur Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix en John Wick nooit in Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens het beantwoorden van vragen van fans in een video van Esquire. Hij werd gevraagd of hij een van de personages graag in een Mortal Kombat-game ziet verschijnen. "Als het aan mij ligt niet. Mortal Kombat is geweldig, maar Neo, John Wick... weet je, die doen hun eigen dingen. Mortal Kombat doet zijn eigen ding."

Aangezien zowel Mortal Kombat en The Matrix van Warner Bros. zijn, hoopten veel fans op een crossover tussen de game en de filmreeks, waar eind dit jaar een vierde deel van uitkomt. Daarbij heeft Ed Boon, de bedenker van Mortal Kombat,

Watch on YouTube

dat hij Neo en John Wick graag als gastpersonages in Mortal Kombat 11 zou zien. Hij heeft echter nooit uitgelegd waarom dit niet is gebeurd. In 2019

Watch on YouTube

dat er "een goede kans" was dat Neo in Injustice 2 zou verschijnen, maar ook dat is niet doorgegaan.

Er zijn overigens wel meerdere games gebaseerd op The Matrix verschenen, waarin het personage Neo een prominente rol speelt. Reeves schittert daarnaast ook in andere games - zo heeft hij een belangrijke rol in het vorig jaar verschenen Cyberpunk 2077.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mortal kombat is niet bruut genoeg voor John Wick :p

0
test

"Als het aan acteur Keanu Reeves ligt..." Maar gelukkig ligt het niet aan Keanu en dus kan het alsnog gebeuren. Het is zoals altijd een kwestie van geld.

0

Aanbevolen voor jou