Juventus keert terug in Fifa 23

Juventus keert terug in Fifa 23

Juventus is weer speelbaar in Fifa 23. EA maakt vandaag bekend dat het een meerjarig partnerschap met de Italiaanse club heeft afgesloten, waardoor Juventus de komende jaren exclusief in games van EA te vinden zal zijn.

Sinds Fifa 20 werd de club uit Turijn in de games van EA ‘Piemonte Calcio’ genoemd, omdat Juventus een exclusieve deal had met concurrent eFootball PES. Behalve de naam ontbraken daardoor ook het embleem en de officiële tenues in Fifa. Spelersnamen klopten wel. De deal met eFootball zit er nu dus op, waardoor de weg vrij voor een hernieuwde samenwerking met EA. ‘De Oude Dame’ zal daardoor vanaf Fifa 23 weer te herkennen zijn aan het echte embleem en tenues.

Fifa 23 werd vorige week officieel onthuld en is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition'.

Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weten ze nog niet dat Dyabala nu bij AS Roma speelt ?

0
test

@Roy36NL Wat dacht je van Pjanic :') en volgens mij moet helemaal links De Ligt voorstellen.... Lol

0
test

@Slicesilencer Dat was geen in-game screenshot ;-) Ik heb het nieuwtje even voorzien van een andere afbeelding.

0
test

Typisch EA om dit met een grote trailer aan te kondigen alsof het een enorme vernieuwing is. Ze hebben er echt een handje van om dingen terug te brengen die jaren geleden gewoon al in de game zaten en er een big deal van te maken.

0

Aanbevolen voor jou