Just Cause-makers werkten aan geannuleerde Iron Man-game

Just Cause-makers werkten aan geannuleerde Iron Man-game

Avalanche Studios, de maker van de Just Cause-franchise, werkte voorheen aan een Iron Man-game die inmiddels is geannuleerd.

Dat heeft Christofer Sundberg, de medeoprichter van de ontwikkelaar, onthuld tijdens een interview met MinnMax. Sundberg ging in 2019 weg bij Avalanche om een nieuwe studio genaamd Liquid Swords op te richten.

Sundberg laat weten dat het spel in 2012 geannuleerd werd vanwege "bedrijfsbeleid". De game was een paar jaar in ontwikkeling. Disney en Marvel zouden hebben geëist dat Avalanche meer werknemers aannam om het spel sneller af te krijgen, maar volgens Sundberg zou dat "de studio hebben gebroken".

In de game zouden spelers op elk moment kunnen vliegen, maar er zou ook een grote focus zijn geweest op mêleegevechten. Zo zou Iron Man ook door muren hebben kunnen slaan. 

Onlangs kwamen er geruchten naar buiten dat Electronic Arts aan een Iron Man-game werkt, naast een Black Panther-game. Beide spellen zouden gericht zijn op een singleplayerervaring. Het bestaan van beide spellen is vooralsnog echter niet bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als de game door de hoge heren te snel naar voltooiing werd gepushed ben ik blij dat de stekker eruit getrokken is. Dan krijg je gewoon weer hetzelfde riedeltje als bij Cyberpunk.

0

Aanbevolen voor jou