Jurassic World Evolution 2 komt vandaag op Xbox Game Pass te staan

Jurassic World Evolution 2 komt vandaag op Xbox Game Pass te staan

Jurassic World Evolution 2 komt in de loop van vandaag op Xbox Game Pass te staan.

Dat is vandaag plots aangekondigd nog voordat Microsoft de Game Pass-line-up voor de rest van deze maand bekend heeft gemaakt. De eerste Jurassic World Evolution stond al op Game Pass.

Het vervolg op de in 2018 verschenen park builder heeft een nieuwe campagne die het verhaal van Jurassic World: Fallen Kingdom opvolgt. Ook bevat de game de Chaos Theory-modus, waarin diverse belangrijke momenten uit de Jurassic World-filmfranchise worden nagespeeld. Logischerwijs zijn er ook Challenge- en Sandbox-modi. In die laatste kunnen spelers het dinopark van hun dromen bouwen. Het spel kwam eind vorig jaar uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Awesome! Heel erg verslavend deze game

0

Fantastisch nieuws. Ik hoor anderen dan soms wel klagen over dat er te weinig goede games op gamepass staan, maar dat vind ik zelf absoluut niet. Ik was kort geleden van plan deze game aan te schaffen maar schrok van de 60 euro. Nu staat hij dan gewoon op gamepass. Een net nieuwe game.

0

@lightyears Dat vind ik dus ook! Elke maand wel 1 of 2 games die ik graag speel (en nog een paar die ik probeer maar niet verder mee ga). Later deze maand nog de nieuwe Sniper Elite 5, kijk ik ook naar uit :)

0
test

@lightyears ik snap niet waar die mensen het over hebben. Als je alleen maar Call of Duty en GTA speelt misschien (totdat Activision van MS is) maar verder staan er toch behoorlijk wat toffe games op. Zoveel zelfs dat je ze nooit allemaal gespeeld krijgt.

0
test

@lightyears Dat zijn meestal mensen die alleen maar de aller nieuwste AAA games willen spelen en niets geven om AA of indie games. tja voor hun is gamepass niets nee, maar mensen die net zo graag indies of AA spelen of een paar maand kunnen wachten op AAA games is gamepass, en straks ps plus extra ook, gewoon een goede service

0

Aanbevolen voor jou