Jubileumviering Yooka-Laylee bevat 'enkele verrassingen'

Jubileumviering Yooka-Laylee bevat 'enkele verrassingen'

Yooka-Laylee bestaat vijf jaar en om dat te vieren kunnen fans enkele verrassingen rondom het platformduo verwachten.

Dat laat ontwikkelaar Playtonic weten. In de loop van de dag wordt het vijfjarige jubileum gevierd en kan men enkele verrassingen verwachten. Of het om een nieuwe game gaat, is op moment van schrijven niet bekend.

Er zijn inmiddels twee Yooka-Laylee-games verkrijgbaar: de 3D-platformer Yooka-Laylee en de 2D-platformer Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Vooral laatstgenoemde game viel bij fans van het genre in de smaak. De games zijn ontwikkeld door enkele mensen die bij Rare ook aan platformers als Banjo-Kazooie hebben gewerkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

the Impossible Lair is inderdaad een dijk van een spel, alhoewel het erg veel van mijn tijd vrat om alle hidden collectables te vinden in elk level. Maar toch weten ze niet de magie van de oude Rare dagen terug te vinden helaas. De gameplay komt zeker weten in de buurt maar de stijl niet. Banjo blijft leuker om te spelen dan Yooka Laylee. Donkey Kong Country blijft leuker om te spelen dan the Impossible Lair. De muziek alleen al maakt een wereld van verschil.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@gimbal2 Dat vind ik ook. Deel 2 vond ik tot het einde heel leuk maar deel 1 kwam ik niet echt doorheen. Terwijl ik beide Banjos ook uit had. En DKC's ook.

0
test

Altijd fan geweest van Banjo Kazooie en de meeste N64 Platformers daarom ook met veel plezier Yooka Laylee doorlopen maar bij the impossible lair ben ik halverwege gestopt. De muziek is soms bijna identiek aan BK ook logisch gezien die componist ook DK64 en BK en BT heeft gedaan. Zou zeker een deel 3 willen zien !!

0

Aanbevolen voor jou