Johnny Cage-acteur hint mogelijk naar Mortal Kombat 12

Johnny Cage-acteur hint mogelijk naar Mortal Kombat 12

Andrew Bowen, de acteur die Johnny Cage speelde in Mortal Kombat X en 11, hint mogelijk naar een nieuwe Mortal Kombat.

Op Twitter plaatste Bowen gisteren een video waarin bij bij Warner Bros. Studio aanwezig is. Ondertussen is op de achtergrond muziek uit Mortal Kombat 12 te horen. De video deed fans speculeren dat Bowen daar aanwezig was om Johnny Cage van stem te voorzien voor een twaalfde deel. De tweet is inmiddels weer verwijderd.

Ontwikkelaar NetherRealm Studios en uitgever Warner Bros. Games hebben vooralsnog niet bevestigd dat Mortal Kombat 12 in ontwikkeling is. Vorig jaar meldde journalist Jeff Grubb echter wel dat de ontwikkeling van het spel prioriteit heeft. Ook plaatste een NetherRealm-medewerker eerder dit jaar een foto van zijn werkbureau met daarop een file genaamd 'MK12-Mast', waarbij MK12 mogelijk voor Mortal Kombat 12 staat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor MK 11 is al ondertussen 3 jaar uit. Tussen MK 9 en X zat 4 jaar tussen. Dus de argument met kort na deel 11 slaat totaal nergens op. Vroeger kwamen juist veel meer Mortal Kombat uit. Ben verder wel eens over de guest characters. Nooit een voorstander daarvan geweest. De design en costumes bevallen mij persoonlijk niet van MK11. Hopelijk pakken ze dat ook beter aan. Net als het verhaal.

0

Aanbevolen voor jou