John Cena wil betrokken blijven bij Fortnite

John Cena wil betrokken blijven bij Fortnite

John Cena wil op meerdere manieren betrokken blijven bij Fortnite.

Dat schrijft hij op Twitter. "Overweldigd door de reactie van de Fortnite-community en zo dankbaar om nu een skin te hebben in de game", schrijft hij. Ik kijk nu al naar meer manieren om betrokken te blijven. Bedankt!" Het is nog onduidelijk op welke manier Cena betrokken wil blijven en of Epic Games daarvoor open staan.

John Cena werd vorige week als skin toegevoegd aan Fortnite. Het gaat om een overkoepelende promotie van de Amerikaanse worstelorganisatie waarbij er ook WWE-sterren naar Rocket League en Fall Guys komen.  Ook kunnen er diverse accessoires gekocht worden, alsmede zijn iconische 'U Can't C Me'-taunt als een emote.

De timing van de promotionele actie is opvallend. Pas geleden kondigde voormalige CEO en voorzitter van WWE Vince McMahon aan met pensioen te gaan. Dit te midden controverse rondom claims dat hij voormalige WWE-werknemers zwijggeld betaalde om affaires binnen het bedrijf in de doofpot te stoppen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie mag dit nou weer zijn ? Moest het even opzoeken op Google dat het een of andere worstelaar was . De laatste keer dat ik worstelen keek was nog met Hulk Hogan, en Mr T

0

@ravw Het is de volgende in de lijn van die worstelaars die de overstap aan het maken is naar andere entertainment. Hij probeert ook langzaam aan de weg te timmeren als acteur.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor heb even gekeken in welke films hij gespeeld heb, ja ik heb er een paar van gezien .. maar weet niet altijd welke acteurs er mee spelen in films. Maar nu ik ook zijn gezicht ziet herken ik hem wel

0
test

@Messtranor Stone cold ...

0
test

@ravw Eigenlijk wel logisch dat je hem niet kent, hij is immers onzichtbaar.

0
test

@ravw hij is vooral bekend van al het drama om hem en bella hadid ofzo

0
test

@RlTCHlE welk drama doel je op? Heb je een linkje?

0
test

@ravw misschien ken je hem van transformers bumblee film.

0
test

@hulstpower Ook niet gezien , ben niet zo van dat soort films

0
test

@ravw hij is inmiddels ook behoorlijk bekend van films, net zoals The Rock. Ik neem aan dat je wel eens van suicide squad en Peacemaker.

0
test

Dit is eigenlijk oneerlijk... iemand met deze skin is onzichtbaar voor alle tegenstanders.

0
test

@Ardyn you can see me ( the rock modus :) )

0

Aanbevolen voor jou