Japanse uitgever Sunsoft zendt volgende week livestream uit

Japanse uitgever Sunsoft zendt volgende week livestream uit

De Japanse uitgever en ontwikkelaar Sunsoft zendt op 18 augustus een livestream uit waarin aankomende games worden getoond.

Het bedrijf is van plan om de line-up van dit en volgend jaar uit de doeken te doen tijdens de livestream. De show is vanaf 22:00 uur Nederlandse tijd te bekijken via het

Watch on YouTube

.

Om welke titels het gaat is nog niet bekend. "Hoewel we geruime tijd stil zijn geweest, gebeurt er veel achter de schermen", aldus general manager Yuichi Ochi. "We kunnen niet wachten om onze visie voor de hergeboorte van Sunsoft met oude en nieuwe fans te delen."

Sunsoft is de gamedivisie van het Japanse elektronicabedrijf Suncorporation. In 1978 begon het bedrijf met het maken van arcadegames, zoals Block Challenger en Block Perfect. Het bedrijf is vooral bekend om diens Batman-game, die onder fans ook wel 'Sunsoft Batman' genoemd wordt. In 2018 werden de laatste Sunsoft-games uitgebracht in de vorm van Shanghai Refresh voor de Switch en Dark Eclipse voor PlayStation VR.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh nice. Van mij zouden zij best een aantal collections mogen uitbrengen. Een 16 bit collection met daarin de loony tunes, aero the acrobat en nog meer stijlvolle platform games. Wat heb ik die games met plezier gespeeld. En al die games komen eigenlijk nagenoeg nooit overnieuw uit. Dus dat zou van mij al mogen. Ben benieuwd wat ze gaan brengen.

0

Aanbevolen voor jou