Inside.Gamer Community Spotlight #17

Inside.Gamer Community Spotlight #17

Een tijdje geleden lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Wat spelen we dit weekend?

De week van de E3 is voorbij. welke games heb jij de afgelopen dagen gespeeld? Of ga je vanmiddag nog een vette game proberen? 

Wat speel jij dit weekend?

 

Digitale vs Fysieke game releases

Na de presentatie van Devolver werd duidelijk dat Demon Throttle alleen fysiek te koop zou worden, exclusief voor de Switch. SamuraiPizzaCat heeft naar aanleiding hiervan een interessant artikel geschreven over de wereld achter fysieke game releases van indie titels.

"LRG en SRG is er niet meer om kleine indie developers te helpen hun games fysiek uit te brengen, maar om zoveel mogelijk profit te maken. Scalpers gaan erg hard op deze releases en bieden ze op de dag van bezorging voor het dubbele bedrag aan op eBay. LRG vind dit niet erg, want het geeft aan hoe populair hun releases wel niet zijn."

Lees verder

 

Screenshot Sunday #13

"Midden in het E3 gaan we toch nog even screenshots delen en aanschouwen. Ondanks dat ik zelf veel voor de presentaties heb gezeten maar ook druk was met andere dingen, heb ik deze week zeker een sessie kunnen doen in The Last of Us Part II. "

Elke zondag plaatst LeegBlikjeWater twee (of meer) screenshots van een game die hij speelt of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden  van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!

Deze week screenshots van onder andere The Last of Us II, AC: Valhalla en Destiny 2!

Bekijk de nieuwe Screenshot Sunday hier

 

OlliOlli World Preview

rvg1983 heeft voor zijn website een preview geschreven van OlliOlli World en is zo vriendelijk geweest zijn oordeel met ons te delen op Inside.Gamer!

"Skateboarden vanaf de bank is weer helemaal terug dankzij de remaster van Tony Hawk 1 + 2. Maar Tony Hawk is niet de enige skateboard game die terug onze huiskamers binnen geboard komt. Later dit jaar kunnen we namelijk aan de slag met OlliOlli World, het derde deel in de populaire OlliOlli serie. Wij mochten de game echter al op ons gemak aan de tand voelen en in deze preview vertel ik jou of de game op je wensenlijst gezet moet worden voor dit jaar."

Lees hier de OlliOlli World preview

 

Game titels in Emoticons

Een poosje geleden zag Michael-Raymond-Clayton op Facebook een bericht van iemand die filmtitels in de vorm van Emoticons had opgeschreven en vervolgens was het aan de lezers om de juiste vertaalslag te maken. Geïnspireerd op dit idee heeft Michael-Raymond-Clayton zelf een kleine quiz bedacht!

Hoeveel titels herken jij?

 

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou