Inschrijven voor gesloten bèta The Division Heartland nu mogelijk

Inschrijven voor gesloten bèta The Division Heartland nu mogelijk

Mensen kunnen zich nu inschrijven voor een gesloten bèta van The Division Heartland.

Inschrijven om kans te maken op toegang tot de test kan hier. Ubisoft toonde gisteren meer van het spel tijdens de Ubisoft Forward-livestream. Zo werd er meer van het fictionele stadje Silver Creek getoond, alsmede de Storm Operations-modus, waarin 45 spelers samenwerken om het op te nemen tegen voormalige Division-agenten.

De gratis game wordt omschreven als een survival actie-shooter in het The Division-universum, waarbij spelers één van zes Division-agenten besturen. Het spel moet qua gameplay lijken op de eerdere delen en ergens begin volgend jaar uitkomen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Daar bleef het niet bij qua The Division-aankondigingen: mensen kunnen zich ook inschrijven voor een nieuwe bètatest voor de mobiele game Division Resurgence. Deze bèta begint vandaag al en richt zich op de Conflict PvP-modus en de Dark Zone.

Tot slot kondigde Ubisoft aan dat dinsdag het tiende seizoen van The Division 2 begint, genaamd Price of Power. Daarin zitten nieuwe missies waarin spelers op zoek gaan naar generaal Peter Anderson.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee dank je. Ik ben in 1997 gestopt met deze game.

0
test

@gusanito Toen was je nog niet eens geboren man

0
test

@CroniC 1986 represent xD

0

Aanbevolen voor jou