Inhoud voor tweede seizoen CoD: Modern Warfare en Warzone 2.0 onthuld

Inhoud voor tweede seizoen CoD: Modern Warfare en Warzone 2.0 onthuld

De inhoud voor het aankomende tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 is onthuld.

De content werd uit de doeken gedaan in een uitgebreide blogpost. Hoewel een gedeelte van de inhoud was al bekend, maar nu is er een duidelijk overzicht van alles wat spelers te wachten staat.

Warzone 2.0 ontvangt op de dag dat seizoen 2 begint - 15 februari - een nieuwe map in de vorm van Ashika Island. De kleinere map is bedoeld voor de terugkeer van de Resurgence-modus, waarbij spelers kunnen respawnen. De modus wordt geschikt voor Solos, Duos, Trios en Quads en krijgt gedurende het seizoen meermaals updates aan de playlist.

Redeploy Drones worden ook geïntroduceerd gedurende het seizoen. Middenin het seizoen komt er ook een nieuwe contract in de vorm van Search and Seizure beschikbaar. Er verschijnt een nieuw publiek evenement genaamd Data Heist en nieuwe AI Combatant in de vorm van de Rusher, die geschikt is voor combat van dichtbij. DMZ wordt ook uitgebreid naar Ashika Island en de modus wordt gerest, waardoor alle spelers weer van vooraf aan beginnen, al wordt alle vrijgespeelde permanente content behouden. De bestaande Al Mazrah-map krijgt nieuwe locaties.

Het tweede seizoen van Modern Warfare 2 voegt Ranked Play toe. Er komen ook vier nieuwe maps naar de game: Dome en Valderas Museum (beiden voor 6v6) en Zaya Observatory en Al Malik International (beiden voor battle). De volgende modi komen vanaf 15 februari beschikbaar:

  • Infected

  • Gun Game

  • Grind

  • Drop Zone

  • All or Nothing

  • One in the Chamber

Gedurende het seizoen wordt de tweede episode van Raid toegevoegd, waarin de avonturen van Price, Farah en Gaz worden voortgezet. De volgende wapens worden aan zowel Modern Warfare 2 als Warzone 2.0 toegevoegd:

  • ISO Hemlock (AR)

  • KV Broadside (Shotgun)

  • Crossbow (Launcher)

  • Dual Kodachis (Melee)

  • Tempus Torrent (Marksman)

Zoals gezegd begint het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 op 15 februari.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

OFFTOPIC: Eyyyy, waar is het artikel "de-beste-talents-in-hogwarts-legacy" gebleven? Wou er net gebruik van maken, maar is nu opeens verdwenen, haha :P

0
test

@Markus88 Je kunt hem inmiddels weer gewoon vinden! gamer.nl/artikelen/overzicht/de-beste-talents-in-hogwarts-legacy-om-vroeg-vrij-te-spelen/

0
test

@MichelMusters Toppppper, thanks!

0

Aanbevolen voor jou