Inhoud seizoenspas van The Callisto Protocol bekendgemaakt

Inhoud seizoenspas van The Callisto Protocol bekendgemaakt

De inhoud van de seizoenspas van The Callisto Protocol is bekendgemaakt.

De inhoud is geplaatst op de Steam-pagina van de game. Mensen kunnen bijvoorbeeld verhalende dlc verwachten, al is nog niet duidelijk wat dit precies inhoudt. Verder zit er ook een 'Outer Way Skin Collection' bij, waarbij spelers speciale uitrusting van een groepering genaamd de Outer Way kunnen dragen.

Onder de seizoenspas valt ook de Contagion Bundle, waarin een nieuwe modus genaamd Contagion zit. Hierin krijgen spelers minder ammunitie en gezondheid en is er ook permadeath - men moet dus helemaal opnieuw beginnen wanneer met sterft. Dit pakket bevat opvallend genoeg ook dertien nieuwe animaties voor wanneer hoofdpersonage Jacob sterft.

Tot slot bevat de seizoenspas de Riot Bundle, waarin spelers een nieuw gebied van de Black Iron Prison bevatten en "golven aan gevaarlijke vijanden" moeten zien te overleven in een nieuwe modus genaamd Riot.

Overigens is eerder vandaag de eerste dertien minuten van The Callisto Protocol uitgelekt op internet. De video's werden op diverse plekken gedeeld, maar worden inmiddels waar mogelijk weer offline gehaald.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is nog eens een pas geleden verschenen trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou