Infinity Ward toont eerste trailer Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward toont eerste trailer Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward en Activision hebben de eerste gameplaytrailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld.

Verder zijn enkele details over de game bekendgemaakt. Zo keren bekende personage als John 'Soap' McTavivish' en Simon 'Ghost' Riley terug in de campagne, waarvan één missie zich afspeelt in Amsterdam. De game maakt daarbij gebruik van een vernieuwd watersysteem, dat water realistischer moet doen ogen.

Wat betreft de multiplayermodus kunnen spelers voor het eerst zwemmen in de Modern Warfare-reeks. Water heeft daarbij invloed op de zichtbaarheid en effectiviteit van kogels. Verder bevat de game een Rainbow Six-achtige modus genaamd Prisoner Rescue, en Knockout, waarbij spelers zo lang mogelijk een tas geld moeten vasthouden.

Lees hier onze preview van Call of Duty Modern Warfare 2. De game verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bij 42 seconde uitgezet dankzij de tenenkrommende teringmuziek..

0
test

@Keesje_NLNL metallica slecht? Metal is niet mijn ding maar metallica kan im wel hebben af en toe. Wat is jou muziek dan?.

0
test

@hulstpower Ik vermoed dat Keesje eerder bedoelt de muziek in combinatie met de gameplay trailer. Ik ben geen Metallica fan, maar ben ik ook niet anti-Metallica. Maar ben dit soort begeleidende muziek soms ook spuugzat. Weet je wel, zoals een Saints Row of GTA game altijd wel hip hop of rap muzak heeft. Want dat is badass en schreeuwt gewoon "STOER EN COOL EN ANARCHISTISCH!!!!" :)

0
test

Vrij nietszeggende trailer. Al ben ik natuurlijk het meest benieuwd naar de multiplayer. De campaign ben ik niet zo bang voor. Die is altijd eigenlijk wel vermakelijk.

0

Aanbevolen voor jou