Immortals Fenyx Rising-update voegt 'demo' voor uitbreiding toe

Immortals Fenyx Rising-update voegt 'demo' voor uitbreiding toe

De eerste uitbreiding, A New God, moet binnenkort voor Immortals Fenyx Rising verschijnen. Via een gratis update is een speelbare demo voor de dlc aan de game toegevoegd.

De demo komt in de vorm van een nieuwe quest in de game, genaamd 'When in Olympus'. De getimede uitdaging moet spelers een idee geven van wat ze van de dlc kunnen verwachten, en levert bij het klaren ook nog eens nieuwe loot op.

Een precieze releasedatum voor A New God is er nog niet. Na de uitbreiding staan er nog twee uitbreidingen op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Al deze uitbreidingen zijn via de seizoenspas te koop.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc.De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game vond ik echt de verrassing van het jaar. Jammer alleen dat de 'humor' (voor mij) een beetje de plank missloeg maar verder; top!

0

@Wiepie Haha de humor was soms inderdaad om te huilen, maar ook wel paar keer moeten lachen. Heerlijke game verder, voor mij ook de verrassing afgelopen jaar. Grafisch ook indrukwekkend op de Ps5

0
test

Ik heb moeten lachen en huilen om de humor. Soms erg leuk, andere momenten echt verschrikkelijk. Het ergste vind ik de gemaakte accenten. Ze hadden het in gewoon Engels moeten doen, dan was het stukken beter geweest. M.b.t. dat demo-level... vond er weinig aan, dus als de hele DLC van dit soort uitdagingen gaan zijn, laat ik die lekker voor wat het is.

0

Aanbevolen voor jou