Illustraties voor bestiarium in Elden Ring gevonden

Illustraties voor bestiarium in Elden Ring gevonden

Er zijn illustraties gevonden die er op wijzen dat er ooit mogelijk een bestiarium in Elden Ring zat.

Twitter-gebruiker JesterPatches vond in de bestanden van de game 64 icoontjes waarin verschillende personages en vijanden te zien zijn. Van elk icoontje zijn twee versies: eentje gehuld in mist en eentje die duidelijk zichtbaar is. Er zijn zelfs een paar wezens te zien die JesterPatches niet herkent. Hieronder zijn enkele voorbeelden van de icoontjes te zien.

Het lijkt er dus op dat er ooit een bestiarium - een overzicht van alle wezens in het spel - in Elden Ring had moeten zitten. Fans hopen dat FromSoftware dit ooit nog toevoegt via een update, maar vooralsnog is er niets dat daar op wijst. Waarom de bestiarium niet aan de game is toegevoegd is niet duidelijk.

Elden Ring is nu verkrijgbaar op pc, PlayStation- en Xbox-consoles. De game scoorde een 9,5 op Gamer.nl: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk omdat je dan al weet wat er allemaal te vinden is. Met de bestiarium uit de game zorgt voor meer speculatie en de roep naar het onbekende. In zon andere darksouls was het toch zo dat iemand pas jaren later 1 of andere boss tegenkwam die voor de rest nog niemand gezien had?

0

Aanbevolen voor jou