Iedereen kan als dezelfde held spelen na Marvel's Avengers-update

Iedereen kan als dezelfde held spelen na Marvel's Avengers-update

Ontwikkelaar Crystal Dynamics van Marvel's Avengers heeft besloten toe te staan dat spelers dezelfde held kunnen kiezen tijdens het spelen van de game.

Deze feature werd al een tijdje getest tijdens een evenement. Spelers reageerden hier positief op, waardoor Crystal Dynamics heeft besloten er een permanente toevoeging van te maken. "We schakelen permanent de mogelijkheid in om meerdere dezelfde Heroes te gebruiken tijdens matchmaking en bij het vormen van Strike Teams," legt de ontwikkelaar uit in een blogpost.

Verder staat in de blogpost een roadmap met de content die spelers dit jaar nog voor de game kunnen verwachten. Voor juli staat er vrij weinig op de planning, maar in augustus verschijnt er een grote uitbreiding genaamd War for Wakanda. Dan wordt Black Panther toegevoegd als nieuwe held, met nieuwe vijanden om te bevechten, een nieuw verhaal om te volgen en meer.

Een exacte releasedatum voor de update die toestaat dat spelers als dezelfde held kunnen spelen is nog niet gegeven; enkel dat spelers hem in juli kunnen verwachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maaruhhh.... Is spider-man al uit op de ps4/5??

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Markus88 Dus die voor de PS -exclusieve held Spider-man is nog niet eens uit?

0

Aanbevolen voor jou