Hyenas-map We Took Manhattan getoond

Hyenas-map We Took Manhattan getoond

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft een nieuwe map voor hun multiplayergame Hyenas onthuld.

De map heet We Took Manhattan is logischerwijs gebaseerd op New York. De map is compact en laat spelers zoeken naar New York-merchandise. Door de smalle gangen kan men gemakkelijk valstrikken creëren en vinden er regelmatig intense vuurgevechten plaats.

Afgelopen weekend werd er een nieuwe alfatest voor de game gehouden die voor een kleine selectie aan spelers beschikbaar was. Daar was de nieuwe map uit te proberen. Tussen 17 en 20 februari, 10 en 13 maart en 31 maart en 3 april worden er nog meer alfatests gehouden. Men kan zich hier registreren.


Creative Assembly - de Britse studio achter games zoals de Total War-reeks en Alien Isolation - onthulde de multiplayershooter Hyenas afgelopen juni. Het spel speelt zich af op ruimteschepen met secties zonder zwaartekracht. Potjes bestaan uit vijf teams met elk drie spelers.

In de spelwereld van Hyenas is het rijke gedeelte van de mensheid vertrokken naar Mars en is in de tussentijd de aarde vernield. Mensen die achter zijn gebleven leven in de Taint, een soort sloppenwijken bestaande uit zwevende brokstukken van de aarde. Marsbewoners sturen schepen richting deze sloppenwijken om allerlei objecten die hen doet herinneren aan het oude leven op te halen, en de Hyenas - oftewel de spelers - beroven deze schepen.

Hyenas moet ergens dit jaar uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou