Hotfix Diablo 4-bèta pakt wachttijden aan

Hotfix Diablo 4-bèta pakt wachttijden aan

Blizzard heeft gisteren een hotfix voor de Diablo 4-bèta uitgebracht waarmee onder andere de wachttijden worden ingekort.

Afgelopen vrijdagavond begon de bèta van Diablo 4, maar zeker de eerste dagen waren er veel klachten over mensen die soms wel meerdere uren moesten wachten voordat ze door de wachtrij heen waren en konden spelen. Eerder dit weekend liet Blizzard al weten aan oplossingen voor dergelijke problemen te werken.

Gisteren is dan ook een hotfix uitgekomen waarmee de wachttijden ingekort moeten zijn. Onder andere op Reddit lijken gamers de verbeteringen te melden. De hotfix zou ook de stabiliteit van servers verbeteren.

Blizzard: "We willen iedereen die de tijd neemt om te spelen, feedback te geven en hun ervaringen met ons te delen bedanken. We blijven updates geven zodra we wat van het team horen. Nogmaals bedankt voor jullie geduld en begrip - we stellen het enorm op prijs."

De huidige bèta, die speciaal was bedoeld voor mensen die de game hebben gereserveerd, loopt tot vanavond 20:00 uur. Van 24 tot en met 26 maart is de bèta voor iedereen beschikbaar. De bèta bevat de regio Fractured Peaks, een van de vijf regionen uit de game. Het is een besneeuwd, bergachtig gebied waar het begin van de game zich afspeelt. Men kan maximaal level 25 behalen.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Zeker de eerste dagen", de beta was maar 3 dagen :) Vrijdag was inderdaad een ramp, wachttijden van 60-90 minuten. Heb nog wel even gespeeld, maar had wat problemen met het inloggen van de tweede speler op console, waardoor ik uiteindelijk weer uitgelogd werd en er wel klaar mee was. Zaterdag waren er al geen issues meer, je zag nog wel een bericht van een queue met een tijd van minder dan een minuut. Hopelijk hebben ze er iets aan zodat het bij launch niet weer een ramp is. Volgende week bij het open beta weekend zullen al meer mensen inloggen op vrijdag gok ik, dus we gaan het zien. Ondanks deze versie van Diablo wel meer weg heeft van een MMO en je daarom online zou willen zijn, kan je de hele game nog steeds in je eentje spelen. Snap niet goed waarom ze je niet gewoon offline laten spelen. Uiteraard voor een beta waar ze informatie willen verzamelen is het handig, maar de release game is ook gewoon altijd online. Vanwege deze eis zal je op console dus ook een online sub nodig hebben anders kan je deze game niet spelen.

0
test

@FishSt1ck Heb ik het verkeerd begrepen? Want de beta loopt nog tot vanavond toch, zoals in dit bericht staat? Omdat je schrijft dat de beta maar een paar dagen 'was'?

0
test

@MichelMusters Je hebt gelijk, als het goed is kan je nog spelen tot vandaag 17:00. In totaal was de beta 3 volledige dagen. Bedoelde enkel dat "de eerste dagen" van zo'n korte beta toch vrij mild klinkt, als het namelijk 2 dagen zou zijn is dat al snel meer dan de helft van de tijd. Het viel voor mij in ieder geval mee, heb er alleen vrijdag last van gehad.

0
test

@FishSt1ck Ah alright! Nee, dat was vooral om aan te geven dat het vooral in het begin was inderdaad.

0

Aanbevolen voor jou