Horrorgame Madison verschijnt dit jaar ook op consoles

Horrorgame Madison verschijnt dit jaar ook op consoles

De first-person horrorgame Madison komt dit jaar ook uit op consoles.

Dat heeft ontwikkelaar Bloodious Games - voorheen bekend als Nosebleed Games - laten weten. Er wordt niet gemeld op welke consoles het spel specifiek uitkomt. Ook is er nog geen precieze releasedatum gegeven. Wel is duidelijk dat het spel zowel fysiek als digitaal verschijnt.

De pc-versie van Madison had eigenlijk al op 7 januari moeten verschijnen op Steam en GOG, maar werd uitgesteld vanwege problemen met de naam van de ontwikkelaar. Een andere onafhankelijke ontwikkelaar zou problemen hebben met de naam Nosebleed Games - vandaar de naamswijziging. Een nieuwe releasedatum voor de pc-versie is ook nog niet bekend.

Madison is een psychologische horrorgame waarin spelers Luca besturen, die de martelingen van de demon Madison moet zien te overkomen. Spelers hebben een camera waarmee ze polaroidfoto's kunnen maken om zo puzzels op te lossen en meer te kunnen zien dan met het blote oog. De eerste beelden van de game zijn regelmatig vergeleken met P.T., de door Hideo Kojima ontwikkelde demo van het nooit uitgekomen Silent Hills.

Hieronder is een eerder verschenen teaser van Madison te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vind Madison wel een vriendelijke naam voor een demoon.

0

@-JK- En MADiSON, wat blijkbaar de echte schrijfwijze van de naam is ?

0
test

@gimbal2 Madison klinkt voor mij als de naam van een klein meisje, en als je het anders schrijft zoals jij vind ik het erg "try hard".

0

Aanbevolen voor jou