Hoofdpersonages uit Star Ocean: The Divine Force uitgelicht

Hoofdpersonages uit Star Ocean: The Divine Force uitgelicht

Square Enix heeft twee trailers van Star Ocean: The Divine Force uitgebracht waarin de hoofdpersonages worden voorgesteld.

Het gaat om Raymond Lawrence en Laeticia Aucerius. Spelers kunnen uit een van de twee personages kiezen om gedurende het spel te besturen. 

Raymond Lawrence komt van de planeet Verguld en is kapitein van het schip Ydas, terwijl Laeticia Aucerius de prinses is van het koninkrijk van Aucerius. Beide trailers zijn hieronder te bekijken.

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou