Hogwarts Legacy uitgesteld naar februari 2023

Hogwarts Legacy uitgesteld naar februari 2023

Harry Potter-game Hogwarts Legacy is uitgesteld naar februari 2023.

Dat heeft Warner Bros. vandaag aangekondigd. De game komt nu uit op 10 februari 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De Switch-versie heeft een andere releasedatum die binnenkort wordt onthuld.

"Het team kan niet wachten tot jullie de game kunnen spelen, maar we hebben iets meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren", zo leest de tweet.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je vraagt je af welk spel nog wel uit komt dit jaar niet uitgesteld wordt. Het is jammer maar goed het is niet anders liever een afgemaakt spel. Op naar 2023 wat hopelijk een jaar zonder veel delays wordt

0
test

@Lavalera Ik zou wel eens willen weten waarom dat is, ik werk zelf in de software industrie (niet als developer, dat laat ik liever aan de slimme mensen over ;) ). Ik merk dat bij het bouwen van systemen vaak zo enorm veel politiek speelt dat het uiteindelijke doel vaak vergeten wordt en daardoor allerlei reboots moeten plaatsvinden, die veel geld, tijd en frustratie kosten. Vind het geen goede ontwikkeling in elk geval. Kijk maar eens naar Starfield; leuke pitch aan een directie of investeerders, maar ga het maar eens uitwerken.

0
test

@RikkieDee dat is dan wel weer een nadeel van agile en scrum methodiek op software development. Maar het is bijna altijd wel vrijwel onmogelijk in IT om hetzelfde eindresultaat te hebben op je product die tijdens de scope definitie bepaald wordt.

0

Ik ben er nu wel echt klaar met al die uitgestelde releases hoor. Kom op. Corona was een goede reden, maar gewoon een goede releasedatum plannen is zo moeilijk niet

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 'soon' TM.

0

@mhnl1979 ik denk dat Corona nog steeds door werkt daarin, maar ben het met Snoop eens dat uitgevers moeten stoppen met die releasedata jaren van tevoren al aankondigen. Het klopt vrijwel nooit

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@mhnl1979 Covid is en was niet de enige reden voor uitstel. Ook de huidige financiele situatie, de daardoor ontstane bezuinigingen, backlash tegen half afgewerkte games en nieuwe generatie consoles ( en dus nieuwe mogelijkheden) zijn redenen voor uitstel. Ik heb liever uitstel dan halfgare of inspiratieloze games.

0

@mhnl1979 Dus jij zou liever een early versie willen hebben die nog niet helemaal af is, bugs bevat en een slechte performance heeft? Ik wacht dan wel liever iets langer voor een goed product. De releasedatum die rond ging was 6 december 2022. Als je het op deze manier bekijkt is de game 'maar' 2 maanden uitgesteld. Het kan zijn dat iemand hogerop een release jaar had aangekondigd die weinig bezig is met de ontwikkeling van de game zelf. Dan is het makkelijker om een jaar op te geven die niet gehaald kan worden. Ik merk het met mijn werk ook soms. Er wordt soms iets beloofd wat uiteindelijk veel meer tijd kost dan vooraf werd gedacht.

0

Aanbevolen voor jou