Hogwarts Legacy komt deze feestdagen uit

Hogwarts Legacy komt deze feestdagen uit

De Harry Potter-game Hogwarts Legacy verschijnt deze feestdagen.

Dat werd tijdens een State of Play-uitzending gemeld. Een precieze releasedatum is er nog niet. Eerder gingen er geruchten dat de game op 6 september verschijnt. Ook is duidelijk dat de game naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One komt.

De uitzending duurde ongeveer twintig minuten, waarvan een aanzienlijk gedeelte gameplay van de PlayStation 5-versie van het spel besloeg. Zo werd Zweinstein uitgebreid getoond, alsmede de rest van de spelwereld, de studenten en de vreemde wezens die er leven.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Vorig jaar vertrok de producent van de game, Troy Leavitt, bij Avalanche Software.

Het gameplaysegment en de volledige State of Play-uitzending zijn hieronder te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch Black Friday periode dus... ach, is niet heel erg, want alles-ALLES aan deze game is wat ik wil. Behalve de zorg over microtransacties... ik zag timers staan, soms wel van een half uur... met de optie "interact"... daarnaast ook verschillende munteenheden (al is dit ook in de lore zo, of course).

0

@Ardyn Waren dat niet de timers van de potions? Volgens mij zeiden ze dat je daarmee tijdelijk jezelf kon buffen. Ziet er verder geweldig uit, kan niet wachten op de release. Had gehoopt op de zomer maar Harry Potter hoort uiteraard eind van t jaar uit te komen ;)

0

@Ardyn Waren dat niet de timers van de potions? Volgens mij zeiden ze dat je daarmee tijdelijk jezelf kon buffen. Ziet er verder geweldig uit, kan niet wachten op de release. Had gehoopt op de zomer maar Harry Potter hoort uiteraard eind van t jaar uit te komen ;)

0
test

@Zut Klopt, het zijn buffers. Net als de Orcs in Shadow of War... van dezelfde uitgever... Daarom krijg ik er behoorlijk veel kriebels van. Verder ziet de game er overigens fantastisch uit inderdaad. Ik hoop voor release alleen nog conversaties te zien en de eventuele mogelijkheid om zelf te kiezen + meer personages/companions. Drie zijn er op dit moment een beetje weinig, het zullen er vast wel meer zijn... persoonlijk hoop ik op acht individuen: Van ieder huis twee, eentje per geslacht.

0
test

@Ardyn Ze hebben blijkbaar al via Twitter aangegeven dat er geen Microtransactions in zitten.

0
test

@Grimes Ah ja, het is nu duidelijk gemaakt inderdaad. Fijn dat je het hebt gemeld. :) Dan vind ik het persoonlijk wel vreemd dat er timers zijn van zoveel minuten. Ach ja, we zullen het zien als de game er is.

0
test

Ik ben geen fan van Harry Potter. Maar dit ziet er wel echt super gaaf uit. Wel echt het type spel waar ik het meest van hou. Denk dat deze wel day one wordt voor mij. Drukke periode wordt zo aan het einde van het jaar. Gotham knights for spoken starfield en hogwarts. En dan moeten bijv God of war avatar en gollum nog een datum krijgen. Arme portemonnee

0

Aanbevolen voor jou