Hogwarts Legacy is tijdens Gamescom Opening Night Live te zien

Hogwarts Legacy is tijdens Gamescom Opening Night Live te zien

Harry Potter-game Hogwarts Legacy wordt tijdens Gamescom Opening Night Live aanstaande dinsdag getoond.

Dat laat organisator en presentator Goeff Keighley weten op Twitter. Volgens hem kunnen kijkers "een exclusieve nieuwe blik op Hogwarts Legacy" verwachten. Eerder liet Keighley al weten dat kijkers meer dan twintig games kunnen verwachten, waaronder "enkele coole verrassingen en dingen die mensen waarschijnlijk niet verwachten".

De Opening Night Live-show wordt op 23 augustus om 19:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Het eerste halfuur betreft een pre-show, en de hoofdshow die om 20:00 uur begint moet zo'n twee uur beslaan. Gamescom in Keulen zelf volgt de rest van de week.

Onlangs werd aangekondigd dat Hogwarts Legacy niet meer rond de feestdagen uitkomt, maar pas op 10 februari 2023. Spelers besturen in de game een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De Switch-versie heeft een andere releasedatum die binnenkort wordt onthuld.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

<hier stond een wat negatieve comment, maar wat heb je daar nu aan ;)>

0

Aanbevolen voor jou