Hideo Kojima bereidt mogelijk trailer voor Gamescom voor

Hideo Kojima bereidt mogelijk trailer voor Gamescom voor

Hideo Kojima toont op Gamescom over een ruime week mogelijk een trailer van een nieuwe game.

Kojima plaatste op social media foto's van editing software op zijn computer. Daarbij meldt hij dat hij "voorlopig klaar is met editen". Daarmee lijkt hij te hinten naar de mogelijkheid dat hij een trailer heeft gemaakt - wellicht voor een nieuwe game.

In de week van 22 augustus wordt Gamescom gehouden, en op 23 augustus wordt specifiek Gamescom Opening Night Live uitgezonden met Geoff Keighley als producent en presentator, dus mogelijk wordt daar de trailer getoond. Kojima heeft wel vaker op social media gedeeld dat hij trailers aan het editen was, en vaak volgde kort daarna inderdaad trailers van toekomstige games.

Vooralsnog is niets bevestigd. Wel liet Kojima eerder al weten dat hij aan een game werkt die op cloudtechnologie van Xbox draait. Daar is verder echter nog niets over bekend. Ook gaan er geruchten over een horrorgame genaamd Overdose en heeft acteur Norman Reedus, die de hoofdrol speelde in Death Stranding, eerder bevestigd dat er een nieuwe Death Stranding-game in ontwikkeling is, al is het spel tot nu toe niet officieel aangekondigd. Eerder deze week blikte Kojima ook acht jaar terug in de tijd, toen hij P.T., een demo voor het geannuleerde Silent Hills, uitbracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 ja zijn beetje vrienden he, maar wel benieuwd welke game het dan word als ie er naar geruchten 3 maakt.. Hoop dat hij ooit nog een keer een medal gear maakt en niet word belemerd door de uitgever zoals bij de laaste.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Misschien iets minder nieuws van deze man tonen, dit bericht voegt niks toe vind ik. Volgende bericht: Kojima zit op de wc, waarschijnlijk word daar hard aan een drolletje gewerkt, maar het zou ook zomaar een plasje kunnen zijn!

0

Aanbevolen voor jou