Het vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari

Het vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari

Het vierde seizoen van NBA 2K22 ‘Hunt 4 Glory’ gaat morgen van start. Het seizoen brengt onder andere de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, nieuwe content en nieuwe muziek. Dat maakte 2K bekend in een persbericht.

MyCareer introduceert nieuwe level 40-beloningen, waaronder een Jumpshot-animatie, een Victor Solomon Kintsugi-bal, de Hunt 4 Glory Varsity Jacket, de Artcamo Go-Kart en een speciaal Hunt 4 Glory-pak. Dit seizoen biedt ook de eerste mogelijkheid voor spelers om de Legend-status te claimen door het bereiken van level 40 in vier verschillende seizoenen. Ook zijn de Affiliatievelden vernieuwd en komen er nieuwe uitdagingen.

In MyTeam komt de eerste dubbele Signature Challenge met Dwyane Wade en Candace Parker. Ook keert de Heat Check-collectie terug. De level 40-beloning is de Galaxy Opal Yao Ming. Candace Parker is de nieuwe MyTeam Diamond Coach.

‘First Fridays’ bevat in het nieuwe seizoen een aantal nummers van Warner Records-artiesten, zoals 'WATCH ME' van Bktherula, 'Black Illuminati (feat. Jadakiss)' van Freddie Gibbs, 'Draft Kings' van Fresco Trey, 'Jumpin (feat. Polo G)' van NLE Choppa en 'Fast (Motion)' van Saweetie.

NBA 2K22 is beschikbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC. Het nieuwe seizoen lanceert op 14 januari. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou