Hang de speurneus uit in Sherlock Holmes: Chapter One

Hang de speurneus uit in Sherlock Holmes: Chapter One

Frogwares heeft een gameplaytrailer van Sherlock Holmes: Chapter One uitgebracht, waarin diverse gameplayelementen uit het spel te zien zijn.

De gameplayvideo is hieronder te bekijken. Daarbij kondigde de ontwikkelaar aan dat het vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd een gameplayvideo van 35 minuten op Steam plaatst. Daarin wordt een complete missie gespeeld.

Sherlock Holmes: Chapter One speelt zich af in de jongvolwassen jaren van de beroemde detective. Hij moet op onderzoek in een stadje op een tropisch eiland, terwijl hij bij wordt gestaan door een andere John Watson dan fans van de detective gewend zijn. De game moet verder de structuur van de meest recente Sherlock Holmes-games aanhouden, en dus een open spelwereld bieden om te verkennen en zaken te onderzoeken.

Sherlock Holmes: Chapter One komt op 16 november uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en GOG.com. Op een onbekend later moment een paar weken later komt het spel ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou