Halo Infinite-trailer toont beelden van modi in seizoen 2

Halo Infinite-trailer toont beelden van modi in seizoen 2

In een nieuwe trailer worden beelden van de nieuwe modi die in het tweede seizoen van Halo Infinite zitten getoond.

Het gaat om King of the Hill, Landgrab en Last Spartan Standing. In het welbekende King of the Hill strijden spelers om een neutrale heuvel ergens op de map, maar er is een twist: de ronde is nog niet over wanneer de heuvel is veroverd. Voor elke seconde dat het team de heuvel in het bezit heeft, blijven er punten binnenkomen. Wanneer de 'capture bar' vol zit, moet de heuvel ergens anders op de map spawnen.

In Landgrab moeten spelers drie neutrale zones op de map veroveren. Wanneer een zone veroverd is, gaat deze op slot en ontvangt het betreffende team een punt. Nadat alle drie de zones zijn veroverd, worden er drie nieuwe zones gespawned. Dit gaat zo door tot een van de teams elf punten heeft binnengehaald.

Tot slot is er Last Spartan Standing, een free-for-all-ervaring waarbij twaalf spelers het uitvechten op Big Team Battle-maps. Elke speler heeft vijf respawns, en de speler die als laatste overblijft wint. Wanneer men echter een kill maakt, kan men upgraden naar een beter wapen. Meer details over de modi zijn op Halo Waypoint te lezen.

Seizoen 2 van Halo Infinite heet Lone Wolves en begint op 3 mei. Naast de nieuwe gamemodi worden er ook playlists, gelimiteerde evenementen en een nieuwe Battle Pass toegevoegd. Ook worden er twee nieuwe maps toegevoegd: Catalyst en Breaker.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou