Halo Infinite-campagne co-op krijgt geen online matchmaking

Halo Infinite-campagne co-op krijgt geen online matchmaking

De co-op-modus voor de campagne van Halo Infinite krijgt geen online matchmaking.

Mensen die de recentelijk begonnen bèta van de co-op-modus uittesten, merkten al op dat er geen matchmaking beschikbar was, maar een woordvoerder van Microsoft heeft inmiddels bevestigd aan GamesRadar dat de uiteindelijke release dit ook niet zal hebben.

"Online matchmaking komt niet beschikbaar bij de uiteindelijke versie van co-op. We adviseren je om Halo LFG (looking for group) en de nieuwe Discord voice call-feature op Xbox te gebruiken om mensen te vinden om mee te spelen."

De modus is duidelijk bedoeld om er voor te zorgen dat mensen die elkaar al kennen de campagne samen kunnen doorlopen. Het lijkt dan ook een bewuste keuze te zijn van ontwikkelaar 343 Industries om online matchmaking niet beschikbaar te stellen.

De online co-op-Campaign van Halo Infinite is meermaals uitgesteld. Zo werd eind vorig jaar bekend dat de modus op zijn vroegst in mei van 2022 uit zou komen, en werd in april van dit jaar duidelijk dat het de bedoeling is dat de modus ergens eind augustus voor iedereen speelbaar wordt. De bètatest loopt tot 1 augustus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ook helemaal niet erg is.. Ik ga deze gewoon met maten knallen, daar hoeft geen vreemde bij.

0
test

Dat is eigenlijk wel een tegenvaller. Dat was voor mij de enige reden om uit te kijken naar die coop modus. Nu is het zo goed als nutteloos voor me.

0

@Riyakuya heb je geen vrienden .. ik ben er blij mee speel altijd met een vaste partner coop

0
test

@Tyranus mijn gamer maten zijn vorige generatie allemaal op PS overgestapt of zijn inmiddels gestopt met gamen. De couch coop is zeker een mooie toevoeging alleen voor mij persoonlijk heeft het weinig waarde.

0

Aanbevolen voor jou