Halo-franchiseregisseur Frank O'Connor officieel vertrokken bij Microsoft

Halo-franchiseregisseur Frank O'Connor officieel vertrokken bij Microsoft

Zijn nieuwe werkgever is nog niet bekend

Het is bevestigd dat Frank O'Connor, de franchiseregisseur van de Halo-reeks, is vertrokken bij Microsoft.

Een paar dagen geleden bleek al dat O'Connor mogelijk was vertrokken, aangezien hij dat meldde op LinkedIn. Toen was zijn vertrek echter nog niet officieel aangekondigd.

Dat is nu wel het geval. Microsoft laat aan journalist Stephen Totilo weten dat ze "Frank bedanken voor zijn vele bijdragen aan de Halo-franchise. We wensen hem het beste voor de toekomst."

Het is niet duidelijk wat O'Connor nu precies gaat doen, maar op LinkedIn valt t lezen dat hij zijn functie als franchiseregisseur voortzet bij een onbekend bedrijf in Seattle.

O'Connor werkte sinds 2004 aan de Halo-reeks. Zijn eerste taak was het schrijven van Bungie Weekly Update tijdens de ontwikkeling van Halo 2. In 2008 maakte hij de overstap naar 343 Industries. Die studio nam destijds de ontwikkeling van Halo over, omdat Bungie vertrok bij Microsoft om aan Destiny te gaan werken. De laatste jaren werkte hij als creative director aan verschillende projecten, waaronder de Halo-televisieserie.

O'Connor is niet de enige oudgediende rondom de Halo-franchise die zijn biezen heeft gepakt. Joseph Staten, de creative director van Halo Infinite, is onlangs ook vertrokken. Hij gaat bij Netflix Games aan een game werken, zo bleek vandaag.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gaat lekker daar bij 343....kut bedrijf.

0

@CilPhollins Frank was blijkbaar een van de rotte appels. Een omhoog gevallen community manager die, omdat ie OG Bungie was, ineens een flinke vinger in de pap van de franchise kreeg met bedenkelijke beslissingen.

0
test

@jaquesparblue Idd, eigenlijk een x grote schoonmaak. Dat had na Halo 5 al moeten gebeuren.

0

@jaquesparblue ohhh ok nouja dan is het maar beter inderdaad, ben gewoon nog steeds erg zuur omdat ze alle sp dlc hebben gecanceld :(

0

Aanbevolen voor jou