Halo 3 krijgt een nieuwe multiplayermap

Halo 3 krijgt een nieuwe multiplayermap

Meer dan tien jaar na de vorige map voor de game, ontvangt Halo 3 via Halo: The Master Chief Collection binnenkort een nieuwe map.

In 2009 verschenen de laatste nieuwe maps voor de game in de vorm van de Mythic 2 Map Pack. In een nieuwe blogpost op Halo Waypoint laat 343 Industries weten dat de map komt uit de bètatest van Halo Online. Deze online-only versie van Halo, ontwikkeld door Saber Interactive, is alleen in Rusland tijdelijk uitgebracht als gesloten bèta.

343 heeft nog niet aangekondigd welke map uit de game naar Halo 3 wordt gebracht, maar een screenshot die bij het bericht staat is van de map 'Waterfall', een besneeuwde en ijzige map. Mogelijk gaat het dus om die map.

Eerder hintte 343 Industries al naar "een nieuwe manier en plek om Halo te spelen", en mogelijk was dat een hint voor de nieuwe map. Leden van het bèta-programma van Halo: The Master Chief Collection kunnen waarschijnlijk vanaf aanstaande donderdag met de map aan de slag, maar wanneer andere spelers kunnen beginnen is nog niet bekend.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou