Gratis multiplayertrial Call of Duty: Modern Warfare 2 begint vandaag

Gratis multiplayertrial Call of Duty: Modern Warfare 2 begint vandaag

Probeer twaalf modi op tien verschillende maps uit

Vanaf vanavond is er tijdelijk een gratis multiplayertrial van Call of Duty: Modern Warfare 2 beschikbaar.

De trial komt vandaag vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar en loopt tot en met aanstaande woensdag. Gedurende die tijd kunnen mensen op alle platforms waarop de game beschikbaar is gratis tien verschillende maps verspreid over twaalf verschillende modi uitproberen. Daaronder valt content die met het vorige week begonnen derde seizoen zijn toegevoegd.

Onder de beschikbare modi vallen Team Deatchmatch, Gunfight, Ground War, Invasion, 6v6 All or Nothing, Gun Game, Domination, Hardpoint, Grind, Infected, Kill Confirmed en One in the Chamber. De maps zijn Blacksite, Alley, Farm 18, Shoot House, Dome, Shipment, Himmelmat Expo, Pelayo's Lighthouse, Exhibit en Santa Seña.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik ben er eigenlijk klaar mee, met vrienden is wel leuk maar die zijn ook amper te vinden. Wanneer ik alleen ben start ik iets op en sluit ik al snel af, doelloos. Ik heb een battlepass maar heb spijt die gekocht te hebben. Multiplayer is eigenlijk een mode voor mij om wapens te lvlen, en je raad het al, alles is max. Solo DMZ of Warzone kan wel maar is een snipefest met amper voortgang op de battlepass. Ranked is nog een optie maar vind de modus niet zo leuk. Eigenlijk past het spel helemaal niet bij mij als ik dit stukje terug lees whaha. XD

0
test

@-JK- Whahahaahah grappig. Ik snap je wel! Je mag altijd met ons mee doen :-) senioren crew. We spelen standaard domination :/)

0

Aanbevolen voor jou