Gratis Cult of the Lamb-update nu beschikbaar

Gratis Cult of the Lamb-update nu beschikbaar

De update voegt veel nieuwe content toe

De gratis Relics of the Old Faith-update is gisteren voor Cult of the Lamb verschenen.

De update werd onlangs al in de Indie World-presentatie aangekondigd. De update bevat allerlei nieuwe voorwerpen, relieken en vijanden in geremixte kerkers die worden bewaakt door nieuwe versies van de vier bisschopwachters. 

Er zijn ook nieuwe gebouwen en volgelingen om te ontgrendelen, alsmede nieuwe missies. Daarnaast bevat de uitbreiding de spelmodi Permadeath, Gauntlet en Boss Rush. Er is ook een vernieuwde fotomodus. Mensen kunnen het indien gewenst opnieuw opnemen tegen de eindbaas en kruistochten pauseren.

Cult of the Lamb is om de komst van de update te vieren overal met 35 procent korting te koop.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou