Grand Theft Auto 5 is wereldwijd 160 miljoen keer verscheept

Grand Theft Auto 5 is wereldwijd 160 miljoen keer verscheept

Het in 2013 uitgekomen Grand Theft Auto 5 is wereldwijd inmiddels 160 miljoen keer verscheept.

Dat heeft uitgever Take-Two Interactive bekendgemaakt tijdens de onthulling van diens kwartaalcijfers. Sinds november zijn er er vijf miljoen nieuwe exemplaren van de game verscheept.

Alle spellen in de GTA-reeks bij elkaar zijn al meer dan 370 miljoen keer verscheept. Dat is een stijging van vijftien miljoen exemplaren sinds november, dus het is waarschijnlijk dat er van het vorig najaar uitgekomen Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition zo'n tien miljoen exemplaren zijn verscheept.

Vorige week kondigden Take-Two en Rockstar aan dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Grand Theft Auto-game, hoogstwaarschijnlijk Grand Theft Auto 6. Volgens Take Two-CEO Strauss Zelnick hoeven fans niet bang te zijn dat de gebrekkige kwaliteit van The Trilogy tekenend is voor toekomstige games.

"We richten ons volledig op de kwaliteit en willen de best mogelijke ervaring leveren. Heel soms schieten we tekort - de trilogie is daar een voorbeeld van. (...) Maar vanaf nu richten we ons enorm op kwaliteit en zijn we erg zeker van onze aankomende releases."

Op 15 maart verschijnen de PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van Grand Theft Auto 5. Op die consoles bevatten GTA Online en GTA 5 nieuwe grafische modi met een resolutie tot 4K, tot 60 frames per seconde, texture- en draw distance-upgrades, HDR-opties en ray-tracing. Daarnaast bevat de game de technische vooruitgang die hoort bij de nieuwste consolegeneratie met snellere laadtijden, 3D-audio en platform-specifieke functies zoals geavanceerde haptic feedback.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En dat terwijl het de GTA met het minste verhaal is. Prachtige technologie, speelt heel soepel, uitstekend voice over werk, tonnen easter eggs... maar het gaat over wat crimineeltjes die samen scripted heists doen om geld te verdienen (ieder voor hun eigen motivaties) en daarbij andere grotere criminelen , waaronder de FIB, bevechten. Klaar. Ik vind het de minst herspeelbare van de serie eigenlijk. Het zal wel GTA Online zijn waardoor het deze indrukwekkende hoogtes weet te bereiken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@gimbal2 Tja het is maar net wat je smaak is. Ik vond het verhaal wel goed.

0

Een van de beste games ooit gemaakt. Ja de heruitgave zal vooral voor GTA Online om daar mee verder te kunnen en om een feel te krijgen voor de PS5. Maar ik wil het verhaal graag opnieuw spelen en ben benieuwd wat ze op de PS5 ervan maken.

0

Aanbevolen voor jou