Gotham Knights bevat co-op voor vier spelers

Gotham Knights bevat co-op voor vier spelers

Het lijkt erop dat co-op voor vier spelers mogelijk is in Gotham Knights.

Een Reddit-gebruiker merkte op dat de beschrijving van de game in de PlayStation Store is veranderd. In de beschrijving staat nu dat co-op voor vier spelers ondersteund wordt via PlayStation Plus. Eerder werd bekendgemaakt dat de game slechts door twee spelers samen gespeeld kon worden.

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Robin, Red Hood of Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Het spel wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal, onder leiding van creative director Patrick Redding, die eerder ook al Splinter Cell: Blacklist en Splinter Cell: Conviction regisseerde.

Gotham Knights komt op 25 oktober uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dan wel dat je alle missies ook alleen kan spelen. Bij dead space 3 heb je ook coop missies die je echt alleen maar coop kan spelen.

0
test

@chefry wat ik begrepen had is alles solo te spelen volgens de officiele site. Ze zullen dit soort spellen niet zo heel snel coop only maken

0
test

@Lavalera Ik hoop het!!

0
test

Dibs on Batgirl!

0

Aanbevolen voor jou