Ghostwire: Tokyo-maker onthult binnenkort waarschijnlijk nieuwe game

Ghostwire: Tokyo-maker onthult binnenkort waarschijnlijk nieuwe game

Het lijkt er op dat Tango Gameworks, de studio achter Ghostwire: Tokyo en The Evil Within, binnenkort een nieuwe game onthult.

Dat claimt insider billbil-kun - hij lekt maandelijks ook altijd correct de PlayStation Plus-games van de maand daarop uit. De insider in kwestie lijkt dus betrouwbaar.

De nieuwe game zou volgens hem Hi-Fi Rush heten en zowel in een standaard als deluxe editie worden uitgebracht. Hoewel hij het niet zeker weet, vermoedt billbil-kun dat het spel tijdens de aankomende Developer_Direct van Microsoft wordt onthuld. 

Buiten het feit dat Hi-Fi Rush voor twaalf jaar en ouder geschikt zou zijn, is er verder niets bekend over het spel. Wel zou er wat artwork uitgelekt zijn, wat hieronder te bekijken is.

De Developer_Direct wordt morgen om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De show bevat in ieder geval informatie over The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends en Redfall. De show is zo'n 43 minuten lang. Starfield wordt niet getoond - die game krijgt op een nog onbekend moment een eigen livestream.

Hi-Fi Rush
Hi-Fi Rush
Hi-Fi Rush

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Mogelijk niet tijdens de Developer_Direct, maar ergens binnenkort lijkt gezien de bron en de gelekte artwork zo goed als zeker. Al kan Greenbergs melding (die ik ook heb gezien) net zo goed bedoeld zijn om de verwachtingen wat binnen de perken te houden natuurlijk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Zei ik het niet ;)

0

Aanbevolen voor jou