Gesloten bèta voor endgame content in Diablo 4 aangekondigd

Gesloten bèta voor endgame content in Diablo 4 aangekondigd

Blizzard gaat ergens de komende maanden een gesloten bèta voor endgame content in Diablo 4 houden.

Dat heeft het bedrijf via een blogpost aangekondigd. De bèta moet zich richten op endgame content in de dungeon crawler, zoals Nightmare Dungeons en Helltides.

Helltide is een gebeurtenis binnen de spelwereld waardoor er krachtigere versies van reguliere vijanden verslagen moeten worden. Deze laten Cinders achter, waarmee Helltide-kistjes geopend kunnen worden. De Nightmare Dungeons zijn speciale versies van reguliere kerkers met speciale mods, Whispers of the Dead en Paragon Boards, waarmee spelers na het behalen van het maximum level meer krachten kunnen krijgen. De bèta bevat ook de Fields of the Hatred. Dit zijn speciale PvP-zones voor de meest ervaren spelers.

Mensen die mee willen doen aan de gesloten bèta die ergens in de komende maanden moet beginnen, moeten daarvoor ingeschreven staan. Dan nog is het maar afwachten wie er uitgenodigd wordt, al laat Blizzard weten dat spelers die veel tijd in Diablo 3 en Diablo 2: Resurrected hebben gestopt meer kans maken. Ergens begin 2023 moet een open bèta beschikbaar komen voor iedereen.

Diablo 4 moet ergens in 2023 uitkomen. Het spel komt naar naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en bevat cross-play en cross-progressie.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weer een stapje dichter bij de release. Ik offer me maar wat te graag op om die game uitvoerig te gaan testen.

0
test

[quote]Dan nog is het maar afwachten wie er uitgenodigd wordt, al laat Blizzard weten dat spelers die veel tijd in Diablo 3 en Diablo 2: Resurrected hebben gestopt meer kans maken. [/quote] Grote streamers uiteraard eerst. Ze moeten immers publiciteit genereren. Vooral na de flop die Diablo Immor[s]t[/s]al heet.

0

@Ricje Diablo Immortal was vooral een flop voor de fans van de Diablo franchise, voor Blizzard allerminst die game heeft bakken met geld binnen gebracht.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou