Gerucht: WRC 23 'klaar om uit te komen'

Gerucht: WRC 23 'klaar om uit te komen'

Volgens een prominente insider is WRC 23 ver af en kan de game mogelijk snel uitkomen.

Dat laat Billbil_kun, de persoon die maandelijks correct de PlayStation Plus-spellen van de maand uitlekt, weten. Hij toont daarbij icoontjes van achievements uit de game als bewijs.

Vorig jaar gingen er al geruchten over het bestaan van WRC 23. Toen werd gemeld dat gamers in de nog onaangekondigde game hun eigen rallywagen kunnen bouwen. 

EA en WRC hebben in 2020 een nieuwe licentiedeal getekend die loopt van 2023 tot 2027. De meest recente WRC-games werden door Kylotonn ontwikkeld, maar dankzij deze deal is Codemasters, dat tegenwoordig ondedeel uitmaakt van EA, verantwoordelijk voor de reeks.

Onlangs liet insider Aggiornamenti Lumia weten dat er een nieuwe EA-racegame in de backend van de Xbox Store is te vinden. Mogelijk gaat het om WRC 23. Op moment van schrijven is de game in ieder geval niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze de kwaliteit van DIRT Rally 1 en 2 weten te halen, is dat goed nieuws voor de rally sim racers onder onz, zeker icm de WRC licentie. Maar helaas zit EA er tussen. Ben benieuwd.

0
test

@Aerofox81 Eens. De F1-serie blonk al nooit uit in simulatie en dat vond ik prima, maar sinds de overname door EA gaat het helemaal om de randzaken.

0

Aanbevolen voor jou