Gerucht: Exoprimal komt op 14 juli uit

Gerucht: Exoprimal komt op 14 juli uit

De dinosaurus-game Exoprimal van Capcom zou op 14 juli uitkomen. Dat meldt journalist Tom Henderson van href="https://insider-gaming.com/exoprimal-release-date-july-14/">Insider Gaming</a> op basis van bronnen.

De third-person shooter speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de wereld wordt bedreigd door een plotselinge uitbraak van dinosaurussen. Spelers trekken als exofighters speciale pakken aan om de wilde beesten te lijf te gaan.

Exoprimal werd vorig jaar maart onthuld tijdens een State of Play-uitzending van PlayStation. De game verschijnt op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, en pc.

Producent Hiroyuki Kobayashi, bekend van de klassieke Dino Crisis-serie, heeft bevestigd dat hij meehelpt aan de ontwikkeling, maar er zou geen connectie zijn met de originele serie.

Uitgever Capcom houdt vanavond om 23.30 Nederlandse tijd een Showcase, waarin ook games als Resident Evil 4, Ghost Trick: Phantom Detective en Mega Man Battle Network Legacy Collection worden behandeld. Exoprimal werd ook aangekondigd als een van de games die wordt behandeld, dus het lijkt erop dat de releasedatum vanavond officieel zal worden onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou