Gelekte info over Avowed beschrijft het als Obsidians versie van Elder Scrolls

Gelekte info over Avowed beschrijft het als Obsidians versie van Elder Scrolls

Er zijn mogelijke details gelekt van de vorig jaar onthulde rpg Avowed. Volgens het lek moet het spel "Obsidians versie van Elder Scrolls" worden.

Windows Central claimt met bronnen gesproken te hebben die bekend zijn met de plannen van de ontwikkelaar. De first-person game moet meerdere klassen met ieder hun eigen speelstijl bevatten en erg beïnvloed zijn door het gevechtssysteem van de The Elder Scrolls-games. Zo kunnen spelers twee wapens tegelijk dragen, of een combinatie tussen een wapen en magie gebruiken. Voor de zwaarste magische spreuken moeten wel twee handen gebruikt worden.

Avowed zou volgens de documenten die Windows Central zegt te hebben ontvangen "diep in pre-alfafase zijn". "Als The Outer Worlds Obsidians versie van een Fallout-game is, dan is Avowed ongetwijfeld Obsidians versie van The Elder Scrolls." Wel zouden vooral de kleurrijke graphics meer overeenkomsten hebben met The Outer Worlds.

Verder zou de game spelers ook kunnen laten zwemmen en zouden er mogelijk zelfs omgevingen vernietigd kunnen worden. Ook zouden er een aantal spreuken uit de Pillars of Eternity-reeks overgeheveld worden, aangezien de games zich in hetzelfde universum afspelen. Het gaat om spreuken als Fireball, Fetid Caress en Jolting Touch. Ook wezens zoals de Xaurips en Drakes komen in beide franchises voor.

Er is nog geen releasedatum voor de Xbox- en pc-game bekend. Overigens claimt Windows Central dat Senua's Saga: Hellblade 2 tijdens The Game Awards in december wordt getoond. Het zou echter nog te vroeg zijn om dan beelden van Avowed te verwachten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wat ik begrepen heeft jez gordon de game gezien in vroege alfa versie dus niet alleen dev gesproken maar de game zelfs gezien. Dit begreep ik van ze podcast maatje Rand al thor. Maar hij verwacht de game te zien op e3 2022 maar game awards sluit ie niet uit.

0

Heel benieuwd, de makers van oa fallout new vegas, outer worlds en pillars of eternity. Er zit veel potentie in de studio, en ze kunnen nu all out met het budget door Xbox support.

0

@Improv plus het vrij sterke kotor 2, waar ze destijds een halve middag voor kregen om het te maken (gechargeerd idd :P). Mijn verwachtingen zijn iig hooggespannen, de laatste rpg maker waar ik nog blind vertrouwen in heb :).

0
test

@tremere KOTOR 1 en 2 is een rede waarom ik westerse rpg's vet begon te vinden en toen ik nu achter kwam dat obsidion er achter zat hebben hun nog niet echt een slechte game voor mij gemaakt.

0
test

@tremere Larian Studios? Enkele divisies van Square Enix (met name 5 en 6)? FromSoftware? Divisie 5 = Yoshi-P, dus FFXIV en nu ook FFXVI. Divisie 6 = Dragon Quest, Octopath Traveler...

0

Aanbevolen voor jou