Gelekte dialoog van Cyberpunk 2077-uitbreiding onthult locaties en verhaal

Gelekte dialoog van Cyberpunk 2077-uitbreiding onthult locaties en verhaal

Er is mogelijke dialoog uitgelekt van de eerste grote Cyberpunk 2077-uitbreiding, waardoor details over het verhaal nu bekend zijn.

Op Reddit wordt gelinkt naar alle beschikbare informatie. Het zou om dusdanig veel tekst gaan dat daarmee min of meer heel het verhaal van de uitbreiding is uitgelekt. Sommige dialogen zouden echter tijdelijk of incompleet zijn.

De uitbreiding zou onder andere zeven nieuwe hoofdmissies, random encounters en fixer-missies bevatten. Spelers zouden de zogenaamde Combat Zone aandoen, een gebied binnen de Pacifica-regio waar geweld hoogtij viert. Dit gedeelte was niet toegankelijk in de basisgame. Ook zouden spelers de Sports Dome bezoeken, een grote arena die al in de game te vinden is maar tot dusver ook niet toegankelijk is.

Het verhaal zou draaien om een personage genaamd Songbird, die op basis van de uitgelekte dialogen min of meer de rol van Johnny Silverhand in de game overneemt. Johnny - gespeeld door Keanu Reeves - zou echter nog wel onderdeel uitmaken van de uitbreiding.

Vooralsnog zijn de hierboven beschreven details niet officieel bevestigd. Het is wel duidelijk dat CD Projekt Red aan de uitbreiding op Cyberpunk 2077 werkt. Het bedrijf liet eerder dit jaar weten dat de uitbreiding in 2023 moet uitkomen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb me op de series x echt vermaakt met deze game

0

Aanbevolen voor jou